Blog-Beiträge / Blog Posts

Hier findet ihr Beiträge, die ich für den schottischen unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co sowie für The GlenAllachie Distillers Company Ltd zum Thema Whisky geschrieben habe.

Here you can find articles I wrote for the Scottish independent bottler Douglas Laing & Co and for The GlenAllachie Distillers Company Ltd about whisky.


07.05.2021

Cask Filling Strength – Do variations matter?

Zweiter Blog Beitrag für The GlenAllachie Distillers Company Limited, Scotland.
Second blog post for The GlenAllachie Distillers Company Limited, Scotland.

 

Der Originalbeitrag ist hier zu finden. / You can find the original article here.


27.11.2020

Chill Filtration of Whisky – What is the rationale behind it?

Erster Blog Beitrag für The GlenAllachie Distillers Company Limited, Scotland.
First blog post for The GlenAllachie Distillers Company Limited, Scotland.

 

Der Originalbeitrag ist hier zu finden. / You can find the original article here.


07.05.2019

Fermentation - The Heartbeat of Whisky

Zwölfter Blog Beitrag für den unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Twelfth blog post for the independent bottler Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.

 

Der Originalbeitrag ist hier zu finden. / You can find the original article here.


10.10.2018

Esters - The Stars of the Whisky World

Neunter Blog Beitrag für den unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Nineth blog post for the independent bottler Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.

 

Der Originalbeitrag ist hier zu finden. / You can find the original article here.


14.12.2017

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How does the vanilla flavour get into whisky?
Fünfter Blog Beitrag für den unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Fifth blog post for the independent bottler Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
HOW DOES THE VANILLA FLAVOUR GET INTO WH
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Der Originalbeitrag ist hier zu finden. / You can find the original article here.


23.11.2017

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Phenols, Peat and Smoke
Vierter Blog Beitrag für den unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Fourth blog post for the independent bottler Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Phenols, Peat and Smoke.pdf
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Der Originalbeitrag ist hier zu finden. / You can find the original article here.


05.10.2017

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Single Malts vs Blended Malts - The sibling rivalry continues.
Dritter Blog Beitrag für den unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Third blog post for the independent bottler Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
SINGLE MALTS VS BLENDED MALTS.pdf
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01.06.2017

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Scotch Whisky - Is older always better?
Zweiter Blog Beitrag für den unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Second blog post for the independent bottler Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
Scotch Whisky – Is older always better.p
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21.03.2017

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The Differences Between Single Cask and Distillery Bottlings
Erster Blog Beitrag für den unabhängigen Abfüller Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
First blog post for the independent bottler Douglas Laing & Co., Glasgow/UK.
The Differences Between Single Cask and
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